Behandlingar

 

Djupvågsbehandling

 

90 minuters behandling

 

Djupvågsbehandling är en ny behandling av fascia/bindväv

 

Ökar rörlighet, förbättrar flöde och cirkulation

 

Underlättar vid värk, nackont, tennisarmbåge, muskelspänningar mm.

 

850kr

 

 

 

 

 

 

Massage - Avslappnande och Lugnande

 

60 minuters behandling

 

En mycket skön massage som ger dig en djup avslappning

 

Lugnar och skapar välbehag

 

650kr

 

Frigörande Behandling

120-130 minuters behandling

 

Under en frigörande behandling genomgår du först ett frigörande samtal med viss vägledning, för att sedan gå över till enskild Body Awareness som är övningar för att frigöra kroppen från spänningar och stelhet.

Vi avslutar sedan med en avslappnande och lugnande helkroppsmassage.

1000kr

 

-Body Awareness

 

Body Awareness, Ett möte mellan din kropp och din själ där jag guidar er genom meditation, stretch, avslappning och vila.

Body Awareness är fokus på att lyssna till din inre röst, inte pusha kroppen in i något den inte är redo för men heller inte undvika det som känns jobbigt. Ett sätt för dig att hantera livet och vad som möter dig på vägen.

Görs på yogamattor i andra våningen på InreVisdom

150kr/person

 

 

 

 

Tantra - Beröring för kropp och själ

 

Den här behandlingen handlar om att bli berörd och få känna kärlek och beröring till hela sin kropp och själ. Det handlar också om att bli medveten om sina tankar och känslor, att koppla ihop själ och sinne.

Med lätt beröring guidas du genom en avslappnande stund med möjlighet att släppa taget och vila i att du är bra som du är.

 

Tantra är en öppen, ärlig, sårbar och tillåtande livsstil och den här beröringen  sker utan kläder och med beröring av hela kroppen. Det är en massage där jag sätter ramarna för mötet men där vi båda lyssnar till vårt naturliga ja och nej, där alla känslor, tankar och upplevelser är välkomna att vara precis så som dom är.

Hela kroppen behandlas lika, det finns ingen del av kroppen som medvetet får mer uppmärksamhet än andra delar. Det sker ingen beröring av könsorgan.

För att både du och jag ska kunna känna oss totalt trygga i detta djupgående möte är det dock viktigt att du förstår att du så väl som jag aldrig har någon rätt att i mötet ställa några krav på varandra. Vi har båda också rätt att avsluta mötet om vi av någon anledning (spelar ingen roll vilken och detta behöver aldrig förklaras) känner oss obekväma eller otrygga. Detta är ett möte utan förutfattade meningar, förväntningar eller värderingar.


 

Är du intresserad av den här formen av möten genom tantra så är du  varmt välkommen att kontakta mig med en intresseanmälan om att boka en  tantrasession. Skriv lite om dig själv och vad du har för tankar om tantra och skicka det till nergaardcecilie@gmail.com

 

 

När jag har mottagit ditt mail kommer jag att läsa igenom detta och svara. Jag erhåller mig rätten att tacka nej till ett möte med dig utan att behöva förklara varför.

 Om du inte har tillgång till mail är du välkommen att skicka ett sms.

 

En tantrasession börjar alltid med ett samtal. Efter samtalet kan vi båda känna efter om vi vill gå vidare med sessionen. Jag kommer under det samtalet beskriva hur ramarna för beröringen ser ut. Om vi bestämmer oss för att fullfölja den här sessionen betalar du för den tid du bokat och vill ha.


Vi inleder ofta sessionen med någon form av grundande övning och därefter ber jag dig att klä av dig dina kläder och ta på dig en handduk för att sen placera dig på mage på massagebänken. Du kan under hela sessionen ha en handduk/filt på dig om du så önskar, eller vara helt utan. 

Efter beröringen så finns det möjlighet att ta några minuter för dig själv, dricka lite vatten osv. innan vi åter samtalar om upplevelsen och avslutar vårt möte.

 

700kr/timme

 

Kontakt


InreVisdom

Cecilie Nergaard

Ganthem Båtels 509

62246 Romakloster

telefon 0761074970

Email: nergaardcecilie@gmail.com


Öppettider och skyltning


Här har vi i stort sett alltid öppet men kontakta mig gärna i förväg på telefon 0761074970 för överenskommelse om bokningar


Skyltning finns från stora vägen och vid gården

Besök gärna InreVisdom på facebook

Besök gärna min Facebooksida!


Jag är ansluten till bokadirekt där du även kan betala med Klarna faktura om så önskas!


Betalningar med swish och kort går också jättebra!

Spa ~ Massage ~Body Awareness